Positive vibes

Har ni också märkt hur jäkla viktigt, om inte även kul, det är att sprida positivitet runt omkring sig?

Jag älskar att stötta folk omkring mig och heja på dem när de tar sig an någon utmaning. Tycker en uppmuntrande kommentar är så lätt att ge och den brukar alltid vara välkommen. Jag tror att de allra flesta har behovet av att känna att någon tror på dem, så visa att du är en som tror! Tänk om vi alla kunde försöka vara lite mer positiva till vår omgivning och framförallt tänk om vi kunde bekräfta varandra mer!?

Du har vänner runt omkring dig som kämpar med tuffa utbildningar på högskolan, någon vill gå ner i vikt, en tredje är ensamstående förälder, en annan kämpar mot psykisk ohälsa och någon har drömmar att slå igenom med sitt band. Tänk om man skänkte dem några positiva ord och tänk om du faktiskt delade den där videon på YouTube som din väns band precis lagt upp, det tar så lite av din tid men betyder så otroligt mycket för någon annan.

Men i det stora hela tillhör vi allt som oftast den tysta massan, vi beundrar i tystnad istället för att dela med oss av våra tankar. Iakttar passivt och låter allt stilla bero. Vad jag försöker säga är att de där orden kan ofta vara drivkraften för någon att ta sig framåt. Bekräftelsen av att någon ser att du kämpar är oerhört viktig. Ta mig och denna blogg som exempel, jag får bekräftelse när jag ser antal lästa inlägg samt när jag får kommentarer och det är drivkraften som får mig att fortsätta göra det jag gillar.

Kommentera